|luni, mai 10, 2021
  • Follow Us!

A cumpărat peste 200 de oi și NU a mai făcut plata! “Șmenarul” din Bistrita a păcălit 2 femei din Băile Olăneşti! Bărbatul a fost prins și se află pe AREST! 

perchezitii-politie

La data de 1 iulie polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au prins și reținut pentru 24 de ore pe un tânăr de 27 ani, din Viişoara, pe care îl cercetează pentru comiterea unei înșelăciuni dupa cum mentioneaza ziardebistrita.ro

Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că, în cursul lunii martie 2018, ar fi indus în eroare două persoane din Băile Olăneşti, județul Vâlcea, cu privire la faptul că este beneficiarul unui proiect şi urmează să primească un sprijin financiar în sumă de 48.000 euro. Tânărul le-a convins pe cele două să-i vândă 216 ovine, în schimbul sumei de 28.000 euro, bani pe care nu i-a achitat până în prezent.

Față de bistrițean a fost dispusă măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă de Biroul de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale și recuperării prejudiciului.

Leave a Response