Atitudinea criminală a polițistului care a dialogat telefonic cu Alexandra. Cum a fost intimidată fata de felul agresiv prin care i-a răspuns agentul de poliție

marți, 30 iulie 2019

Polițistul Florescu Vasilică Viorel, cel care a vorbit cu Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă a avut o atitudine criminală față de fetiță atunci când a discutat telefonic cu aceasta.

Digi24 a obținut un fragment tulburător din dialogul dintre polițist și Alexandra Măceșanu. Concret, polițistul, printr-un comportament mai mult decât milițienesc, a avut chiar o atitudine agresivă față de fetiță și a abordat-o chiar cu "mă", iar apoi i-a atras atenția Alexandrei Măceșanu să nu mai țină linia ocupată. Astfel, Alexandra a fost timorată și inhibată de milițian prin atitudinea lui, potrivit surselor Digi24. De asemenea, tânăra le-a dat polițiștilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, mai spun sursele.

În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine monstrul Gheorghe Dincă. Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.

Dialogul dintre Alexandra și Polițist:

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Potrivit surselor, polițistul i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă.

“Cu ocazia audierii înregistrării discuției telefonice între operatorul 112 de la nivelul IPJ Olt, ag. șef principal Florescu Vasilică Viorel și victima, s-a constatat că polițistul a avut o atitudine refractară față de aceasta fără a da dovadă de solicitudine și neimplicându-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locației unde se afla persoana apelantă, respectiv să o consilieze pe aceasta ori să îi ofere sfaturi cu privire la comportamentul ei până la sosirea echipajelor de poliție”, au consemnat polițiștii care au ascultat conversația dintre polițist și victimă.

CITIȚI ȘI: Prim-adjunctul STS raportează un alt posibil caz de incompetență crasă a Poliției Române. Operatorul de la poliție a avut nevoie de mai mult de o oră pentru a deschide aplicația de localizare pentru a se afla unde e Alexandra

Amintim că este același polițist care după apelul Alexandrei nu a fost în stare să folosească aplicația de localizare și a apelat la 112 pentru a fi ajutat în acest sens. Polițistul a reușit abia după o oră și trei minute să deschidă aplicația de localizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe