|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Specialistii de la ICSI Ramnicu Valcea, premiati de Societatea de Chimie din Romania 

David Elena

 

Membrii Filialei din Rm. Vâlcea medaliați în data de 14 iunie la București cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea Societății de Chimie din România

Avem deosebita onoare de să vă informăm că în data de 14 iunie 2019, la ora 1200, în Sala Senatului a Universității “Politehnica” din București a avut loc ședința festivă, dedicată aniversării Centenarului Societății de Chimie din România.

La ședinta au participat, alături de conducere și președinti ai filialelor, membrii ai Societății de Chimie din România, http://www.schr.ro/, care s-au remarcat prin merite deosebite, ocazie cu care le-au fost înmânate diplome de onoare si medalii.

La acest eveniment festiv membriilor cu activitate remarcantă din Filiala din Rm. Vâlcea le-au fost îmânate o serie de diplome și medalii:

  • Avram Victor (Diplomă de Onoare și Medalia ”Petru Poni”), ChimComplex,
  • Băncilă Virgil (Diplomă de Onoare și Medalia ”Emilian Bratu”), ChimComplex,
  • David Elena (Diplomă de Onoare), INCD TCI ICSI Rm. Vâlcea,
  • Iordache Ioan (Diplomă de Onoare și Medalia ”Emilian Bratu”), INCD TCI ICSI Rm. Vâlcea,
  • Marinescu Daniela (Diplomă de Onoare și Medalia ”Gheorghe Spacu”), ChimComplex.

Marinescu Daniela

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiintarea Societății de Chimie din România a fost acordată Medalia ”Centenar” companiei ChimComplex Borzești, această medalie se acordă doar persoanelor juridice.

Filiala din Rm. Vâlcea a SChR s-a constituit în anul 1997, numarând în prezent  23 membri activi care provin de la institutii din Ramnicu Valcea: INCD TCI ICSI Rm. Vâlcea, CHIMCOMPLEX (fostul Oltchim S.A.), INCD ECOIND Rm. Vâlcea precum și membrii fără afiliere declarată sau pensionari.

 

Presedinte Filială SChR Rm. Vâlcea, ing. Ioan Iordache

Leave a Response