Sparle si soparle, 27.06.2019

miercuri, 26 iunie 2019
  • O veste bună a fost adusă de primarul Mircia Gutău în cadrul ședinței Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, desfășurată marți, 25 iunie: este vorba de faptul că peste o lună vor începe lucrările de reabilitare termică și modernizare a clădirii Prefecturii Vâlcea, lăsată în ultimii ani într-o stare deplorabilă, cel puțin la exterior. În urma unor schimburi de adrese cu prefectul Florian Marin (aflat în prezent în concediu), primarul Gutău a aflat că Ministerul Afacerilor Interne a alocat fondurile necesare pentru lucrări, astfel că nu mai este nici un impediment legal pentru ca, de la sfârșitul lunii iulie, să fie demarată modernizarea totală a clădirii Prefecturii.

 

  • Cel mai bogat parlamentar vâlcean rămâne senatorul liberal Romulus Bulacu. Conform declarației de avere, acesta a încasat anul trecut peste... 7,2 miliarde de lei vechi din calitatea de asociat la SC Minet Industries SRL, 1,24 miliarde de lei vechi din cea de senator, plus că i s-a decontat 1.300 de euro de către un ONG anonim din București pentru o deplasare externă. Senatorul Bulacu este asociat sau acționar la firmele SC Minet SA, SC Minet Industries SRL, SC Minet Conf SRL și SC Minet Logistics SRL, dar mai are și conturi bancare de circa 2 miliarde de lei vechi. Romulus Bulacu deține un adevărat „imperiu imobiliar” compus din 6 terenuri (două în Râmnicu Vâlcea, două în Bujoreni, unul în Olănești și unul în Mihăești), la care se adaugă două vile și un apartament (toate în Râmnicu Vâlcea), și două spații comerciale, în București și Râmnicu Vâlcea.

 

  • În atenția firmelor de transport persoane din județul Vâlcea! Având în vedere că, la data de 30 iunie 2019, expira programul de transport, Consiliul Județean a decis recent prelungirea, de drept, până la data de 2 decembrie 2019 a valabilităţii programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate. Programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, în judeţul Vâlcea, valabil pe perioada 01.01.2014-30.06.2019, a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 87 din 28 decembrie 2013. Autogările şi staţiile publice aferente traseelor prevăzute în programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, precum și licenţele de traseu pentru traseele judeţene sunt valabile până la data de 2 decembrie 2019, potrivit prevederilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe