Sparle si soparle, 07.06.2019

miercuri, 5 iunie 2019
  • Un dialog „spumos” a avut loc pe Facebook zilele trecute și care confirmă că mulți vâlceni știu despre afacerile derulate de deputatul Cristian Buican! „R.D.C.: Cine nu crede va poate spune un domn pe nume Damian Mitu cine este domnul Buican. Exist si o sa dovedesc cum firmele controlate de dumneavoastra castiga bani publici si stiti bine ce zic si nu puteti nega. Cristian Buican: Daca existi cu adevarat o sa ai ocazia in fata instantei. Iti ofer aceasta posibilitate. O fac si altii... te rog sa-i contactezi ca sa faceti un sindicat al mincinosilor care ma denigreaza pe nedrept si care raspund in fata justitiei pentru calomnie. Cred ca nu esti nici macar un mincinos curajos. Esti un fricos care se ascunde in spatele unei adrese de Facebook. R.D.C.: Eu sunt PNL-ist si nu ma intereseaza penali. Eu am votat si voi vota PNL de fiecare data cand am ocazia insa nu cu penali si hoti din banul public. Buican: Te rog sa mergi la Parchet si sa spui tot ce stii. Altfel te faci vinovat de tainuire”, semn că deputatul Buican este cu... nervii la pământ.

 

  • Primarul comunei Lungești, Tiberiu Costea, este un alt edil șef din Vâlcea care spune că este... „sărac”. Acesta menționează în ultima declarație de avere că nu are terenuri, mașini, bijuterii, tablouri sau bani în conturi, ci doar un apartament de 72 mp amplasat în municipiul Drăgășani. În anul 2017, Tiberiu Costea a încasat de la Primăria Lungești suma de 480 milioane de lei vechi, iar soția sa a ridicat 370 milioane de lei vechi de la Școla generală din Lungești. Atât și nimic mai mult! Asta în condițiile în care primarul Costea și-a majorat recent salariul până la aproape 90 milioane de lei vechi lunar.

 

  • Consiliul Județean a decis zilele trecute numirea lui Ionel Nuţă, ca membru în consiliul de administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea. Deoarece în anul 2018, candidatul prezent la selecţie nu a îndeplinit condiţiile legale de a fi admis, în anul 2019, prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 19 din 31.01.2019, s-a aprobat reluarea procedurii de selecţie pentru un membru în consiliul de administraţie al RAJDP Vâlcea. În urma desfăşurării procedurii de selecţie, a fost admis ca membru în consiliul de administraţie al regiei, Ionel Nuţă. După data de 30 septembrie 2019, se va demara o nouă procedură de selecţie pentru întreg consiliul de administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, pentru o perioadă de 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe