|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 01.07.2019 

soparla-cu-volanas
  • Casa Tineretului din Ramnicu Valcea stă să cadă, are instalațiile electrice și sanitare distruse, iar lifturile sunt „expirate” din punct de vedere tehnic.
  • Am intrat în posesia declarației de avere a prefectului Florian Marin, din care aflăm că acesta a încasat anul trecut de la Prefectura Vâlcea suma totală de peste 1,33 miliarde de lei vechi, plus 1,1 miliarde de lei vechi din pensii de la Poliție. Prefectul mai are în bănci circa 400 milione de lei vechi, din care jumătate din sumă este un depozit bancar la CEC Bank deschis la începutul acestu an. Tot pe la începutul acestui an, Florian Marin a mai primit două moșteniri de apartamente, în Voineasa și Râmnicu Vâlcea, pe lângă apartamentele pe care le deținea deja, în Popești-Leordeni și Râmnicu Vâlcea.
  • Primăria Râmnicului a anunțat zilele trecute rezultatele la probă scrisă pentru funcţia publică de conducere vacantă de director executiv al Poliției Locale: Monica Malvina Nicu a fost declarată admisă (cu nota 71,4), în timp ce Dorel Potra și Ion Radu au fost respinși. Candidaţii nemulţumiţi puteau face contestaţie în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatului probei scrise, la sediul primăriei.

Leave a Response