Ministrul Tineretului și Sportului, valceanul Bogdan Matei, a făcut o vizită și în Satul Olimpic al sportivilor de la Minsk

duminică, 23 iunie 2019

Aflat la Minsk, unde a fost invitat să asiste la ceremonia de deschidere a celei de-a doua ediții a Jocurilor Olimpice Europene, ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei a făcut o vizită și în Satul Olimpic al sportivilor.

Însoțit de președintele COSR Mihai Covaliu, de secretarul general George Boroi și de șeful misiunii României Florin Mișca, ministrul Bogdan Matei a vizitat locurile de cazare și de servit masa, dar și spațiile care au fost rezervate echipei României.

Pe parcursul vizitei, la care a fost prezent și președintele TVR Doina Gradea, Bogdan Matei s-a întâlnit și cu mulți dintre sportivii și antrenorii care ne reprezintă la Minsk, a stat de vorbă cu aceștia și le-a urat succes.

“Am fost impresionat de condițiile pe care le au sportivii aici, este o atmosferă frumoasă, este ceva deosebit pentru ei să petreacă toți această perioadă împreună, ca o adevărată echipă. Am vrut să văd și unde servesc masa, chiar am mâncat și noi ceva pe fugă, alături de sportivi, în acea autoservire uriașă, unde găsești tot ce vrei, a fost o experiență deosebită și m-am simțit onorat să fiu primit atât de bine în mijlocul lor.

Chiar dacă nu am stat mult, am stat de vorbă cu antrenorii de la tenis de masă, cu sportivii de la ciclism, box, baschet, m-am întâlnit cu cu campionul olimpic Alin Moldoveanu și cu fetele noastre de aur de la judo, chiar m-am bucurat să-i văd pe toți la un loc și formând o echipă atât de unită și frumoasă”, a spus ministrul Bogdan Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe