|joi, august 5, 2021
  • Follow Us!

Daruri pentru copiii din Centrele de plasament 

dsc_0863_1

Copiii din Centrele de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea au primit din partea Arhiepiscopiei Râmnicului daruri, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Ca și în anii precedenți, Consiliul Județean Vâlcea a organizat vineri, 31 mai, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, un spectacol cu copiii și pentru copiii din Centrele de plasament ale DGASPC Vâlcea. La finalul evenimentului din Sala mare a Teatrului Anton Pann, copiii din Centrele de plasament au primit daruri, constând în fructe și dulciuri, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, prin intermediul Sectorului social, filantropic și misionar și Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea.

La acțiunea socială au participat voluntari din cadrul Consiliului Elevilor din Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae și din cadrul Centrului catehetic pentru adulți Sfântul Ioan Botezătorul din Râmnicu-Vâlcea. Totodată, în acțiunea socială s-au alăturat membre ale Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe Vâlcea.

Leave a Response