|luni, noiembrie 28, 2022
  • Follow Us!

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Copiilor – Anima-Ție și la Festivalui Internațional de Teatru Babel F.A.S.T. 

Teatrul-Ariel

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Copiilor – Anima-Ție

și la Festivalui Internațional de Teatru Babel F.A.S.T., evenimente organizate

de Teatrul „Tony Bulanbra Târgoviște”

Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea participă, sâmbătă, 1 iunie, la Festivalul Copiilor – Anima-Ție, eveniment organizat de Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște în perioada 1-2 iunie 2019. „Gagagugucucuriguuu!”, după „Punguța cu doi bani” de Ion Creangă, este un musical pe care actorii vâlceni îl vor juca pentru prichindei și nu numai pe ei, începând cu ora 16:00, în Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște. Acesta e un spectacol realizat de Camelia Constantin.
Duminică, 2 iunie, 2019, în prima zi a Festivalului Internațional de Teatru BABEL F.A.S.T. (ediția a IX-a), la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, începând cu ora 20:00, Teatrul Municipal Ariel va prezenta spectacolul „Colonelul și păsările” de Hristo Boicev, regia Vlad Popescu.
Ambele evenimente culturale sunt organizate de Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște.
Puteți afla care este programul integral al Festivalului Internațional de Teatru Babel F.A.S.T., festival ce se defășoară în perioada 2-9 iunie 2019, accesând următorul link. http://babelfest.ro/?page_id=5733

Leave a Response