Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Copiilor – Anima-Ție și la Festivalui Internațional de Teatru Babel F.A.S.T.

marți, 28 mai 2019

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Copiilor – Anima-Ție

și la Festivalui Internațional de Teatru Babel F.A.S.T., evenimente organizate

de Teatrul „Tony Bulanbra Târgoviște”

Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea participă, sâmbătă, 1 iunie, la Festivalul Copiilor - Anima-Ție, eveniment organizat de Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște în perioada 1-2 iunie 2019. „Gagagugucucuriguuu!”, după „Punguța cu doi bani” de Ion Creangă, este un musical pe care actorii vâlceni îl vor juca pentru prichindei și nu numai pe ei, începând cu ora 16:00, în Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște. Acesta e un spectacol realizat de Camelia Constantin.
Duminică, 2 iunie, 2019, în prima zi a Festivalului Internațional de Teatru BABEL F.A.S.T. (ediția a IX-a), la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, începând cu ora 20:00, Teatrul Municipal Ariel va prezenta spectacolul „Colonelul și păsările” de Hristo Boicev, regia Vlad Popescu.
Ambele evenimente culturale sunt organizate de Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște.
Puteți afla care este programul integral al Festivalului Internațional de Teatru Babel F.A.S.T., festival ce se defășoară în perioada 2-9 iunie 2019, accesând următorul link. http://babelfest.ro/?page_id=5733

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe