,,Târgul Ofertelor Educaționale – Învățământ Profesional 2019” la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea

luni, 13 mai 2019

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizeaza 14 mai 2019, începând cu ora 9.00, evenimentul,,Târgul Ofertelor Educaționale – Învățământ Profesional 2019” la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea și al unităților de învățământ din județ.

La eveniment și-au anunțat participarea unități de învățământ care au în oferta educațională învățământ profesional de stat și învățământ dual, pentru anul școlar 2019-2020.

Unitățile de învățământ de nivel liceal își propun să atragă cât mai mulți vizitatori prin prezentarea domeniilor și calificărilor, serviciilor educaționale oferite, curriculumului școlar, activităților extracurriculare și extrașcolare, proiectelor și programelor educaționale naționale și europene.

Vor fi prezentate participanților ofertele educaționale, numărul locurilor disponibile pentru fiecare calificare, calendarul și procedura de admitere în învățământul profesional de stat și învățământul dual, cererea și oferta pentru anumite meserii pe piața muncii.

Elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele colegiilor și liceelor din județul Vâlcea și obiectivele propuse de fiecare instituție de învățământ în vederea unei orientări școlare și profesionale cât mai atractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe