Sparle si soparle, 23.05.2019

joi, 23 mai 2019
  • Peste câteva zile, vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European, un eveniment crucial pentru democrația din țara noastră, dar vâlcenii trebuie să fie bine informați înainte de a se duce la scrutin: să voteze cu oricare alt partid politic, dar să NU VOTEZE cu arogantul Partid Național Liberal (PNL). Dincolo de caracterul european, alegerile din 26 mai 2019 vor avea o semnificație aparte și, de aceea, este bine ca județul nostru să nu fie aruncat pe mâna unor politicieni neisprăviți de teapa celor din PNL Vâlcea, care, dacă vor obține un scor bun, se vor „umfla în pene” și vor arunca din nou cu „lături” în conducerile Primărei Râmnicului și ale Consiliului Județean. Oameni de teapa lui Cristian Buican, crescut printre... stânele din Perișani, nu sunt exemple bune pentru mulți liberali cinstiți sau simpatizanți ai acestui partid, dar ar fi extrem de igienic dacă electoratul vâlcean i-ar da o lecție de neuitat acestui individ!

 

  • Ministerul Educației a comunicat că, la nivelul județului Vâlcea, mai sunt 14 școli care mai au WC-uri... în spatele curții, fără apă curentă și canalizare, după ce anul trecut erau 18 școli în această situație. La nivel național se mai regăsesc 1.180 de școli, dar în bugetul Ministerului Educaţiei de anul acesta a fost alocată suma de 65 milioane lei pentru continuarea îmbunătăţirii condiţiilor din unităţile de învăţământ care funcţionează cu grupuri sanitare situate în curte, fără apă curentă şi fără canalizare. În prezent, este în curs de promovare o hotărâre de Guvern prin care această sumă va fi repartizată unităţilor-administrativ-teritoriale, prin intermediul inspectoratelor şcolare judeţene.

 

  • Miercuri dimineață a avut cel mai frumos „miting” autorizat a avut loc în fața Instituției Prefectului, când prefectul Florian Marin a fost vizitat de absolvenții claselor a XII-a de la Colegiul „Mircea cel Batrân” Râmnicu Vâlcea, însoțiți de conducerea colegiului și profesori ai aceste prestigioase unități de învățământ din județ. Prefectul le-a dorit absolvenților mult succes la examenele viitoare de la facultățile pentru care au optat și să reprezinte cu cinste județul nostru în carierele alese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe