PNL SI ORBAN VOR SA BLOCHEZE CRESTEREA SALARIILOR!

sâmbătă, 4 mai 2019

Legea salarizării unice va fi anulată dacă Orban ajunge să-și pună-n practică teoria! Peste 1,2 milioane de angajați la stat vor suferi. Profesorii, funcționarii publici, polițiștii, militarii își pot lua adio de la majorările succesive prevăzute în lege, până-n 2022.

Orban o spune public, cu subiect și predicat: ”Salariile din sectorul public nu trebuie sa creasca decat dupa ce cresc salariile din sectorul privat si in niciun caz cresterea salariilor functionarilor nu trebuie sa depaseasca cresterea din mediul privat.”

PSD afirmă răspicat că dezvoltarea României depinde de bunăstarea românilor.

Salariile și pensiile vor continua să crească așa cum prevăzut în programul de guvernare. Aceasta este soluția necesară, confirmată de realitate!

Creșterea puternică a salariilor și a pensiilor realizate-n guvernarea noastră este susținută dar a și contribuit la atingerea unor niveluri record de  creștere economică a țării.

Este un fapt că majorarea salariilor de la stat a atras și majorări de salarii în mediul privat, dar acest lucru nu a afectat activitatea firmelor.

Dimpotrivă! România este pe primul loc în Uniunea Europeană la productivitatea raportată la salarii. Eurostat atestă că pentru fiecare euro plătit de angajator ca salariu, un român produce 2,17 euro, față de media europeană de doar 1,62 euro.

Somajul este la minime istorice – 3,19% - în martie 2019!

Așadar Orban și ai săi se înșeală profund!

  • Este complet greșit ca salariile să nu mai crească.
  • Este antinațional ca să se renunțe la salariul minim pe economie – o altă măsură pe care PNL o promovează, pentru ca firmele străine să-i poată plăti mai prost pe români și să facă profituri mai mari.
  • S-a dovedit că practica mentinerii salariilor la niveluri cât mai mici, așa cum a fost în guvernarea de dreapta Boc- Băsescu, nu încurajează perfomanța și nici productivitatea.

Calea corectă, benefică, este cea actuală. O demonstrează evoluția țării din acești ani ai  guvernării PSD care a asigurat o creștere temeinică a bunăstării oamenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe