|marți, octombrie 4, 2022
  • Follow Us!

Constantin Rădulescu: Acordăm burse sociale medicale, pentru copii! 

radulescu-PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a supus aprobării consilierilor judeţeni, în şedinţa ordinară de joi, 23 mai 2019, proiectul de hotărâre privind aprobarea numărului şi a cuantumului burselor de ajutor social, pentru motive medicale, acordate, în învăţământul special, elevilor şcolarizaţi la Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă Băbeni, în anul 2019.
Cu unanimitate de voturi, aleşii judeţeni au aprobat acordarea, pentru motive medicale, a 142 de burse de ajutor social, în cuantum de 100 lei/bursă/elev şcolarizat la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Băbeni.
Bursele vor fi finaţate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Vâlcea şi vor fi alocate prin unitatea de învăţământ.
Criteriile de acordare a burselor sunt cele medicale şi sunt prevăzute de art. 13 lit.(a) din anexa la Ordinul MECTS nr. 5576/2011.
Propunerea Preşedintelui Constantin Rădulescu vine în sprijinul familiilor care au copii şcolarizaţi în Centru Şcolar de Educaţie Incluzivă Băbeni, copii care suferă de anumite afecţiuni medicale, pentru tratarea cărora părinţii fac faţă cu greu cheltuielilor.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.
Râmnicu Vâlcea

Leave a Response