|marți, octombrie 4, 2022
  • Follow Us!

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea a intrat în faliment. Tribunalul Vâlcea a acceptat cererea formulată de consorţiul de administratori judiciari 

piperea.r3sevn0wzg-1000x600

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea a intrat în faliment. Nu sunt vizate activele vândute catre Chimcomplex! Tribunalul Vâlcea a acceptat cererea formulată de consorţiul de administratori judiciari – mentioneaza site-ul stiripesurse.ro.
Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea a intrat în faliment după ce Tribunalului Vâlcea a acceptat cererea formulată de consorţiul de administratori judiciari.

„Societatea Oltchim SA informează acţionarii şi pe cei interesaţi despre soluţia instanţei publicată pe site-ul portal.just.ro, la termenul din 8 mai 2019, în dosarul de insolvenţă nr. 887/90/2013 aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea, respectiv: Instanţa admite cererea formulată de consorţiul de administratori judiciari Rominsolv S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L. În temeiul art. 107 alin. (1) lit. C raportat la art. 105 alin. (1) din Legea nr. 85/2006 dispune începerea procedurii generale a falimentului debitoarei Oltchim SA”, se arată într-un comunicat publicat de Bursa de Valori București.

Leave a Response