Colaborarea Gutau-Radulescu da rezultate: Parc și parcare modernă în zona Spitalului Județean Vâlcea!

miercuri, 29 mai 2019

Parc și parcare modernă în zona Spitalului Județean Vâlcea

În ultima ședința a Consiliului Județean Vâlcea s-a aprobat ca suprafața de teren din jurul Spitalului Județean, de 9.635 de mp, să fie dată în administrarea Primăriei Râmnicului. Președintele Constantin Rădulescu și primarul Mircia Gutău au ajuns la înțelegerea ca municipalitatea să investească pentru modernizarea zonei.

Dupa ce se vor obține toate aprobările necesare și se va întocmi un proiect, Primăria Râmnicu Vâlcea va executa lucrări în preajma spitalului pentru realizarea unui parc pentru pacienți, dar și a unei parcări bine organizate – mentioneaza gazetavalceana.ro.

„S-a aprobat în Consiliul Județean transmiterea terenului din jurul spitalului către Primăria Râmnicului. Imediat ce vom aproba și noi preluarea în CL, vom trece la elaborarea unui proiect în așa fel încât cei care intră în Râmnicu Vâlcea să vadă că totul e super. Se uită doar la spital că arată foarte bine, iar împrejurimile lasă de dorit. Intenționăm să facem un loc elegant, civilizat. Pentru bolnavi un mic părculeț și să amenajăm o parcare. Marea majoritate a medicilor și asistenților, dar și pacienții sau însoțitorii vin cu mașinile” – a declarat primarul Mircia Gutău potrivit aceleiasi surse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe