BĂTRÂNĂ RĂTĂCITĂ ÎN PĂDURE, SALVATĂ DE JANDARMII DIN VÂLCEA

joi, 30 mai 2019

O bătrână de 84 de ani dintr-o comună din Vâlcea a plecat să culeagă ciuperci şi s-a rătăcit în pădure.  A fost salvată, din fericire, la timp de jandarmi scrie cancan.ro.

 „Efective din cadrul instituției noastre au fost solicitate luni, 27 mai a.c., de către lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, să ajute la căutarea unei femei în vârsta de 84 de ani, care plecase să culeagă ciuperci în pădurea din localitatea Stoilești și nu a revenit la domiciliu.

Femeia a fost transportată la spital

Aceasta a fost depistată pe raza localității, la doi kilometri de casă, într-o stare de sănătate precară, ulterior fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “BĂTRÂNĂ RĂTĂCITĂ ÎN PĂDURE, SALVATĂ DE JANDARMII DIN VÂLCEA”

  1. Deci, o senila care uita drumul de întors pleacă la cules de ciuperci în pădure și jandarmii se ocupa de salvare. Probabil voia să și vanda ciuperci pe la inconștienți. Am avut intre apropiați un deces din ciuperci cumpărate de pe piața țărănească. Nu mă leg și de competenta medicilor românești.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe