”AU FĂCUT SEX ÎN ȘCOALĂ!” - O ÎNVĂȚĂTOARE DIN VALCEA E ACUZATĂ DE SOȚUL EI CĂ L-A ”TRADUS” CU DIRECTORUL ȘCOLII!

sâmbătă, 25 mai 2019

Întâmplări uluitoare s-au petrecut într-o şcoală din Râmnicu Vâlcea.  Directorul unităţii de învățământ este acuzat că ar avea o aventură cu una dintre învăţătoare, iar actele intime s-ar fi petrecut chiar în şcoală, când copiii erau în vacanţă. Depre relaţie a aflat şi soţul învăţătoarei, care, disperat, s-a plâns şefei Inspectoratului Școlar Vâlcea. CANCAN.RO are toate detaliile poveștii nemaiauzite. 

Totul ar fi avut loc în a doua zi de Paşte, când copiii erau în vacanţă, potrivit unor informații primite pe celebra adresă [email protected]. Directorul Şcolii Generale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, C.F., ar fi fost surprins cu învăţătoarea F.P. chiar în incinta şcolii. Cei doi ar fi fost descoperiți de un alt cadru didactic în timp ce întreţineau relații intime, iar, în acel moment, directorul ar fi înjurat-o pe profesoara care i-a surprins.

„În a doua zi de Paşte, directorul cu învăţătoarea au făcut sex în școală. Au fost singuri în şcoală între orele 13.00 şi 15.00. Ea a ieșit prin spate, el la 30 minute, prin faţă. El avea maşina parcată în spatele unor blocuri, la 200 metri distanţă, şi ea avea maşina parcată în partea opusă, în spate la Casa Sindicatelor, mai aproape de ieşirea din spate.

Directorul și învățătoarea, personajele principale ale telenovelei de la Râmnicu Vâlcea

De regulă, în timpul săptămânii, amândoi parchează maşina în curtea şcolii, directorul la intrarea principală, iar profesorii la cealaltă intrare. Se vede clar că se ascundeau. După ce iese directorul din şcoală, la un minut apare şi învăţătoarea din nou cu maşina în faţa şcolii.

Intră pe intrarea principală ca să se uite la nişte rezultate afişate, iar directorul, când să plece cu maşina, o vede şi se duce după ea spre şcoală. Am filmare când ies unul după altul şi ea se uită în spate după el. Am înregistrare audio când fac sex şi vorbesc”, susţine o persoană apropiată situației, care a dorit să își păstreze anonimatul.

Directorul și învățătoarea, la aceeași masă

Directorul vizat: „O să fac plângere la poliţie”

Contactat de CANCAN.RO, directorul a declarat că știa de existența unor astfel de înregistrări… însă susţine că nu el este personajul surprins în ele.

„- Totul este o făcătură, se fac presiuni de la un anume individ. Am făcut plângere la Poliţie…. De fapt nu am făcut, dar o să fac plângere la poliţie împotriva lui.

– Nu sunteţi dumneavoastră în înregistrarea respectivă?

– Nu, am şedinţă acum, la revedere”, ne-a spus, destul de iritat, directorul unităţii de învăţământ. (VEZI ȘI: PROFESOARĂ DIN ALBA, CERCETATĂ PENTRU CĂ AR FI ÎNTREȚINUT RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV DE 14 ANI)

Șefa Inspectoratului Școlar Vâlcea: „Niciunul nu a recunoscut nimic”

Întreaga telenovelă a ajuns şi la urechile șefei Inspectoratului Școlar Judeţean Vâlcea.

„A venit soţul doamnei învăţătoare la mine şi s-a confesat. Mi-a spus că este disperat că domnul director are o relaţie cu învăţătoarea. I-am chemat pe toţi să stăm de vorbă, dar niciunul nu a recunoscut nimic. Despre acele înregistrări nu ştiu nimic”, a declarat, pentru  CANCAN.ROAndra Bica, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea. Aceasta a spus că, dacă va intra în posesia înregistrărilor, va demara o anchetă şi va lua măsuri drastice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “”AU FĂCUT SEX ÎN ȘCOALĂ!” - O ÎNVĂȚĂTOARE DIN VALCEA E ACUZATĂ DE SOȚUL EI CĂ L-A ”TRADUS” CU DIRECTORUL ȘCOLII!”

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe