Andra Bică: Premii și mențiuni obținute de elevii vâlceni la olimpiadele naționale tehnice

vineri, 10 mai 2019
Etapa națională a Olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, desfășurată la sfârșitul lunii aprilie 2018, a confirmat prin rezultatele obținute de elevii participanți, valoarea învățământului tehnic vâlcean. De remarcat, dintre liceele tehnologice, sunt rezultatele obținute de elevii Colegiului Energetic, Colegiului Economic și Liceului “Constantin Brâncoveanu” Horezu, iar pentru Educație tehnologică și aplicații practice - Școala Gimnazială Nr. 4 Rm. Vâlcea. Astfel:

Premiul al II-lea:

-          Electronică, automatizări, telecomunicații-  PĂTRAȘCU MIHAI DENIS, clasa a XII-a, de laColegiul Energetic, pregătit de profesorii Marica Mariana, Popescu Monica, Filip Irinel.

Premiul al III-lea:

-          Electronică, automatizări, telecomunicații- ȘERBĂNESCU MIHAI, clasa a XI-a, de laColegiul Energetic, pregătit de profesorii Marica Mariana, Popescu Monica, Filip Irinel.

Mențiuni:

-          Electric, electrotehnic, electromecanic-  POPESCU NICOLAE NICUŞOR, clasa a XI-a, de la Liceul “Constantin Brâncoveanu” Horezu, pregătit de profesorii Govoreanu Liliana, Manea Luminița, Toma Mirela, Vladu Aron și maistru instructor Moța Constantin.

-          Protecția mediului- VLĂDOI MARIA MĂDĂLINA, clasa a XI-a, de la Colegiul Energetic Rm. Vâlcea, pregătită de profesor Ciurea Camelia.

-          Turism și alimentație- CEBUC NICOLETA SILVIA, clasa a XII-a, de la Colegiul Economic Rm. Vâlcea, pregătită de profesorii Grigorie Elena și Rădulescu Axenia.

Premiul special:

-          Educație tehnologică și aplicații practice- LIXANDRU ERIKA IOANA, clasa a V-a, de la Școala Gimnazială Nr. 4 Rm. Vâlcea, pregătită de profesor Chicioroagă Elena.

Lotul olimpic al disciplinelor din aria curriculară Tehnologii, selectat în acest an școlar pe baza clasamentului național, a demonstrat o bună pregătire teoretică și practică, toți elevii situându-se pe locuri onorante în ierarhia finală.

Felicităm elevii participanți și profesorii care i-au pregătit și i-au sprijinit în această competiție națională și le dorim succes în activitatea viitoare.

Inspector Școlar General,

Prof. Andra Bică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe