Agility Fuel Solutions a introdus primul camion pe CNG în Regatul Unit

miercuri, 29 mai 2019

 

Agility Fuel Solutions a introdus primul camion CNG oferit în Regatul Unit, capabil să efectueze operațiuni de 44 de tone la Commercial Vehicle Showin Birmingham, Marea Britanie. Furnizorul global de soluții pentru combustibili curați pentru autovehicule utilitare medii și grele, a introdus două noi produse pe gaz natural comprimat: un camion 6 × 2 CNG și un sistem de stocare a combustibilului CNG montat pe remorcă.

Agility, în colaborare cu furnizor de combustibil din biometan regenerabil CNG Fuels, a dezvoltat un camion  6 × 2 CNG. Camionul are un ampatament extins 4 × 2 CNG, cu o punte de mijloc care se poate ridica adăugată și două sisteme ușoare de stocare a combustibilului Agility ProRail® 30 pe șine. Camionul are o capacitate totală de combustibil de 168 kg la o presiune de serviciu de 250 bar, suficient pentru a oferi o autonomie de 350 de mile (560 km).

Sistemul de stocare a combustibilului CNG montat pe remorcă poate adăuga până la 700 de mile suplimentare (1 120 km). Are cinci butelii de CNG, țevi, o structură durabilă și rezistentă la vibrații și protecție integrată împotriva incendiilor. Sistemul se montează la partea inferioară a remorcii și se conectează la camionul CNG cu un furtun separator.

În combinație cu autonomia unui camion pe CNG, sistemul suplimentar de stocare permite unui vehicul să acopere în mod confortabil orice zonă de deplasare în Regatul Unit.

"Suntem încântați să aducem aceste produse noi pe piață și să facem CNG o opțiune viabilă pentru vehiculele grele de transport marfă în Marea Britanie, indiferent de cerințele lor de autonomie", a declarat Joe Leduc, Director Comercial Agility - Europa. "Cu o economie a costurilor de combustibil de până la 40% și economii de emisii de gaze cu efect de seră de aproximativ 84% cu biometan regenerabil, CNG oferă un mijloc excelent pentru flote pentru a-și controla costurile și pentru a-și atinge obiectivele de sustenabilitate.”

sursa: http://www.ngvglobal.com/blog/agility-brings-cng-range-versatility-to-uk-market-0501

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe