|vineri, iulie 30, 2021
  • Follow Us!

Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea, o companie de succes la nivel international in domeniul confecțiilor metalice 

download

Uzina Mecanica Rm. Valcea a luat fiinta in anul 1981 avand ca obiect de activitate principal realizarea de confectii metalice.

Prin investitiile continue in tehnologii si echipamente moderne a reusit sa se impună ca una dintre cele mai importante companii din acest domeniu.

Utilizand la maximum facilitatile pe care le detin, de la proiectarea produselor pana la livrarea acestora, compania are capacitatea de a realiza proiecte diverse oferind servicii complete clientilor.

Societatea produce mobilier metalic, vestiare metalice, dulapuri metalice, dulapuri de arme, casete de siguranta, cutii postale, cabinete medicale, rafturi metalice, mese cu structura metalica, butelii, debitare Laser, produse tehnice din tabla.

 

ZOOM
ZOOM
ZOOM

Suntem specializati in procesarea tablei realizand operatii diverse cum ar fi: debitare, stantare, indoire, taiere cu laser, toate pe masini cu CNC, sudura MIG – MAG si WIG, vopsire in camp electrostatic.

Exportam produsele noastre in Italia, Franta, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Suedia, Finlanda, Grecia, Germania.

Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si ocupa un spatiu de aprox. 200.000 metri patrati.

ZOOM
ZOOM
ZOOM

Angajatii nostri sunt calificati si instruiti pentru a realiza produse de calitate. Avem implementat Sistemul de Calitate conform ISO 9001:2000 cu acreditare de la BVQI Londra.

Fiecare comanda a clientului este importanta pentru noi.

Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, str. Platforma Industriala nr 1, judetul Valcea, cod postal:240002, telefon: 0250 732827; 732852; 739383, fax: 0250 736294, email:uzmec@uzinamecanicavl.rouzmec@yahoo.com si ocupa un spatiu de aprox. 200.000 metri pătrați.

Leave a Response