Sparle si soparle, 08.04.2019

duminică, 7 aprilie 2019
  • Firma de construcții Ralunic SRL continuă în ritm alert lucrările la bretelele pasajului „Tudor Vladimirescu” din Râmnicu Vâlcea, semn că finalizarea întregii investiții se va produce în toamna acestui an și nu în luna martie 2020, cum era prevăzut în contract. Deja, s-au terminat lucrările la stâlpii de susținere de pe latura de sud a pasajului și a început montarea primelor grinzi metalice încă de acum o săptămână. Pe latura de nord a pasajului, s-au betonat fundațiile stâlpilor și urmează în curând montarea armăturilor la pilele de susținere. Investiţia, care valorează peste 200 miliarde de lei vechi, va soluţiona multiplele probleme de trafic existente la acest moment. Primarul Mircia Gutău a subliniat că, prin demararea acestor lucrări, îşi respectă promisiunile făcute în campania electorală, iar pasajul suprateran Tudor Vladimirescu (investiţie demarată tot într-un mandat precedent al primarului Mircia Gutău) îşi va căpăta funcţionalitatea completă.

 

  • În cadrul ședinței Consiliului Județean de la sfârșitul lunii trecute, președintele Constantin Rădulescu a adus o veste bună vâlcenilor (și nu numai!): în maxim o lună va semna contractul de finanțare la proiectul „Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea”. Valoarea proiectului este de 3,45 milioane de euro și se va finanța prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. se prevăd executarea de lucrări de arhitectură şi instalaţii la Corpul C2 al Policlinicii, dar şi lucrări de extindere a acestuia (realizarea unui corp nou, legat structural şi funcţional de C2 printr-o pasarelă). De asemenea, prin proiect se vor achiziţiona dotări şi echipamente medicale. Durata realizării activităţilor propuse este de 33 de luni, începând de la semnării contractului de finanţare.

 

  • Primarul comunei Diculești, liberalul Armand Cupăreanu (fiul fostului edil-șef Sabin Cupăreanu) este un adevărat „colecționar” de mașini. Astfel, conform ultimei declarații de avere, acesta deține 4 vehicule: Volkswagen Passat, Opel Astra, Dacia și un tractor Ferguson. Armand Cupăreanu mai are un teren și o vilă de 305 mp în Diculești, iar în anul 2017 a încasat, împreună cu soția, suma de peste 700 milioane de lei vechi. În urmă cu exact doi ani, nemulţumit de nepăsarea liderilor judeţeni faţă de primarii şi comunităţile locale din teritoriu, Armand Cupăreanu a intrat în competiţia pentru funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea, chiar împotriva „dictatorului” de Buican....

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe