Mircia Gutau: Ramnicu Vâlcea pregăteşte un proiect amplu, după ce a revenit în prim-plan în handbalul românesc

marți, 30 aprilie 2019

Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea a trecut din tutela MTS în administraţia Consiliului Local. Primarul municipiului, Mircia Gutău, spune că pentru exteriorul Sălii Traian se va crea un proiect comun cu Arenele Traian, care au intrat deja în renovare.

„Preluarea Sălii Traian a apărut deja în Monitorul Oficial şi se va face efectiv în 30 zile, apoi terenul va fi intabulat pe domeniul Primăriei şi se va crea un proiect unitar cu Arenele Traian, totul va fi modernizat, va fi ordine şi disciplină. Este important că am preluat sala şi vom moderniza bazinul, sauna, iar vestiarele şi birourile trebuie igienizate”, a anunţat edilul din Râmnicu Vâlcea.

Dar principalul obiectiv va fi mărirea capacităţii, care actualmente cuprinde circa 2.200 locuri. „Anul viitor intenţionez să propun un proiect mai amplu, după o analiză pertinentă. Am discutat cu conducerea SCM, ar fi nevoie de o sală ceva mai mare, am putea obţine finanţare pentru o nouă sală de sport, dar este foarte greu de întreţinut două săli, poate găsim o posibilitate să extindem actuala arenă. Cred că extinderea Sălii Traian ar fi cea mai bună soluţie, vom apela la un arhitect, se poate mări capacitatea cu circa 800 locuri în spatele porţilor şi să dispară locurile suspendate, care nu sunt autorizate”, a mai declarat primarul Mircia Gutău.

Echipa pregătită de Florin Pera este tot mai aproape de câştigarea titlului naţional, pentru care mai are nevoie de victorii în ultimele trei etape, în meciurile cu CSU Cluj (deplasare), CSM Slatina (acasă) şi Gloria Bistriţa (deplasare).

Adi Georgescu (prosport.ro)

Foto: gazetavalceana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe