Ivona Băbeanu (Monceanu), fostă concurentă la MasterChef, inaugurează joi, 11 aprilie, Cesar’s- Fine Bakery & Coffee

luni, 8 aprilie 2019

Ivona Băbeanu (Monceanu), fostă concurentă la MasterChef, inaugurează joi, 11 aprilie 2019, ora 18:00, Cesar’s- Fine Bakery & Coffee.
Ideea a început atunci cand împreună cu soțul ei, Daniel Băbeanu au depus un proiect pe Start Up Nation, achziționând un laborator pentru cofetarie. De aici povestea a continuat și azi localul este pregătit să ofere clienților săi un meniu variat conținând mic dejunuri sănătoase, supe creme, prăjituri și torturi, dar și vinuri , băuturi și cocktailuri exclusiviste.
Elementele de fantezie și noutate propuse în amenajare, prezente exclusiv la nivelul ’’geometriei’’ obiectului sunt cele care sfidează orice convenție. Catalina Cercel, designerul de interior nu a făcut rabat în crearea unor obiecte ce diferă în spațiul funcțional, presupunând o adaptare a designului și amenajării.
Cu o capacitate de peste 50 de locuri, Cesar’s este locaţia perfectă pentru întâlniri de business, mese în familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive.
Așadar, vă așteptăm joi, 11 aprilie, ora 18:00 pe str. Dr Romulus Popescu, nr.8, intrarea făcându-se de pe bulevardul Dem Radulescu, să vă surprindem cu experințe culinare deosebite și să ciocniți un pahar de vin alături de noi, a declarat Ivona.

received_2006665212775446

received_328783807825767

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe