|miercuri, august 4, 2021
  • Follow Us!

Fotbaliști tăiați cu secera în județul Vâlcea – A fost nevoie de intervenția a zece polițiști 

dias-mascati-jandarmi-evz-465x390

Doi fotbalişti din Dolj au ajuns la spital după ce au fost atacaţi cu secera de un grup bărbaţi. Conflictul a început în trafic, din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție potrivit observator.tv

Incident grav în trafic, în județul Vâlcea, pe raza satului Călina din localitatea Prundeni, din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție.

Doi tineri fotbaliști din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea, în care se aflau patru bărbaţi și o femeie, nu i-a lăsat să mai treacă.

Citește și: Tudor Chirilă surprinde! Cum i-a luat apărarea lui Dan Bittman

Fotbalişti tăiaţi cu secera, în Vâlcea

Nervoşi, fotbaliştii au pornit în urmărirea maşinii până în satul Călina. Acolo, spiritele s-au incins, iar sportivii au fost atacaţi şi răniţi cu o seceră, scrie gazetavalceana.ro.

Scandalul a fost aplanat de zece polițiști.

Cei doi fotbalişti, de 28 și 38 de ani, au fost transportaţi la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre agresori a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni.

Toţi cei trei răniţi sunt în afara oricărui pericol.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Leave a Response