|vineri, iulie 30, 2021
  • Follow Us!

ALDE își doreste ca romȃnii să participe în număr cȃt mai mare la alegerile europarlamentare din 26 mai 

alde
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Peste 52% dintre romȃni au o imagine pozitivă despre Uniunea Europeană 🇪🇺, iar peste 63% sunt optimiști în ceea ce privește viitorul construcției europene.🔝🇪🇺

Ambele procente arată că încrederea romȃnilor în UE este peste media europeană.

Cine spune orice altceva, minte🚫, iar #EurocaravanaDemnității🚙 a întȃlnit în periplul ei prin orașele Romȃniei numeroși tineri 🙋‍♂️🙋‍♀️care confirmă concluziile Eurobarometrului Standard 90, studiul care analizează de două ori pe an percepțiile cetățenilor din fiecare țară membră.

Pericolul cel mai mare🆘️ pentru UE și pentru democrație vine, însă, de la știrile și informațiile false ori cele care denaturează realitatea📰🗞📲💻, rostogolite mai ales în mediul online și pe rețelele de socializare.

Peste 69% dintre romȃni sunt conștienți 💡de încercările de a fi dezinformați și manipulați în ceea ce citesc, gândesc și, în cele din urmă, votează. Mai mult, aproape trei sferturi dintre români recunosc că fakenews reprezintă o problemă la nivel național.

TLDE și ALDE își doresc ca romȃnii să participe în număr cȃt mai mare la alegerile europarlamentare din 26 mai și să voteze în cunoștință de cauză, pe baza unor informații CORECTE.

Romȃnia are nevoie în Parlamentul European 🇪🇺de reprezentanți pentru care demnitatea romȃnilor nu este negociabilă! 🇷🇴

Tineretul Aliantei Liberalilor si Democratilor

Leave a Response