Actiune caritabila: Frizerita Mara Lumanaroiu a adus bucurie in sufletele a 30 de orfani!

duminică, 14 aprilie 2019

Paștele este sărbătoarea Luminii, în special pentru cei care au nevoie de căldură și speranță. De Paște, Hristos ne cercetează inimile. Și întrebarea este dacă unii dintre noi vor trece testul. Vom învia oare din mormintele acestei lumi sau vom rămâne reci la nevoile omenirii?

In aceasta perioada, mai mult ca oricand, creștinii se gandesc si se apleaca spre semenii mai putin fericiti, asa cum sunt si copiii lipsiti de dragostea parintilor din centrele de plasament din Ramnicu Valcea. Un exemplu in acest sens este gestul caritabil al cunoscutei frizerite din Ramnicu Valcea, Mara Lumanaroiu, si al baiatului acesteia, Dragos, care astazi au tuns gratuit 30 de micuti de la casele de copii din Ramnic. A fost un gest simbolic, dar care le-a umplut sufletele de bucurie copiilor, mici vedete in centrul atentiei! Nu este prima actiune de acest gen a Marei Lumanaroiu si cu siguranta nici ultima! Felicitari sincere!

FB_IMG_1555241660327

Speram ca aceasta actiune sa nu ramana unica si fiecare valcean binecuvantat de Dumnezeu cu o situatie materiala mai buna, sa vina in sprijinul oamenilor cu care soarta nu a fost atat de buna!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe