|vineri, ianuarie 21, 2022
  • Follow Us!

Urmărire ca în filme la Vâlcea. Un tânăr a fugit de sub ochii polițiștilor 

politie_76659700

 

Polițiștii din Vâlcea au urmărit mai bine de trei kilometri, un tânăr în vârstă de 24 de ani care a condus o maşină neînmatriculată şi a încercat să fugă de poliţişti.

Tânărul în vârstă de 24 de ani din Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a condus pe un drum public din Vâlcea o maşină neînmatriculată şi a încercat să fugă de poliţişti, scrie Agerpres.

“Conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care poliţistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea autovehiculului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanţă de 3 kilometri, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, iar pentru că a fugit de poliţişti, el va avea permisul de conducere suspendat câteva luni.

Leave a Response