Sparle si soparle, 18.03.2019

duminică, 17 martie 2019
  • Vizita „la nivel înalt” în Râmnicu Vâlcea a lui Rareș Bogdan, fost jurnalist obscur pripășit pe la Realitatea TV, a trecut aproape neobservată în rândul simplilor locuitori. Vineri după amiaza, deși candidatul „galben” la europarlamentare a mers pe jos pe marile bulevarde ale Râmnicului (Calea lui Traian, Nicolae Bălcescu și Tineretului) alături de nelipsiți Cristian Buican, Romulus Bulacu, Bogdan Popescu și alți liberali de frunte, mulți trecători priveau scârbiți la „delegație”, iar cei care se încumetau să stea de vorbă cu „cei unși” regretau apoi amarnic gestul făcut. Asta este de fapt acest partid de impostori și parveniți, un PNL umflat cu pompa!

 

  • Surse credibile din interiorul Primăriei orașului Berbești anunță că, de câteva zile, inspectorii de la Curtea de Conturi au venit la sediul primăriei pentru a realiza un audit financiar complet asupra conturilor anuale de execuție bugetară ale Unității Administrativ Teritoriale a Orașului Berbești. Timp de o lună, inspectorii vor lua la „puricat” toate documentele financiar-contabile pe anul 2018, fiind vizate inclusiv unele licitații sau achiziții publice „dubioase” derulate de primarul Vintilă Chelcea. Cei de la Curtea Conturi vor mai da sancțiuni și pentru modul cum primarul Chelcea se eschivează și nu postează pe site-ul propriu toate documentele cerute de lege.

 

  • Având în vedere faptul că, până la termenul limită de 28 februarie 2019, nu au fost depuse dosare de concurs şi proiecte de management pentru postul de director la Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, potrivit prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, procedura de concurs se va relua în curând.

 

  • Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea organizează achiziţia directă pentru încheierea contractului „Proiectare și execuţie lucrări pentru obiectivul de investiții Amenajare sens giratoriu intersecția Calea lui Traian cu str. Mihai Eminescu”. Sursa de finanţare a contractului de achiziţie care urmează să fie atribuit: buget local și buget de stat. Obiectivul în cauză este inclus în strategia locală a municipiului 2014-2020. Valoarea estimată totală este de circa 100.000 euro fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertei este 18 martie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe