Sparle si soparle, 11.03.2019

duminică, 10 martie 2019

• De mai mulți ani încoace, în rândul mai multor ziare locale care trăiesc exclusiv on-line se poartă o nouă „modă”: MĂSLUIREA GROSOLANĂ a datelor contorizate pe trafic.ro. Nu spunem că este vina celor de la trafic.ro, dar specialiștii în IT ar trebui să verifice cum un ziar anonim local, care nu a mai tipărit de 2-3 ani vreun exemplar si publica stiri expirate, are în numai o zi peste... 30.000 de vizitatori unici (cum s-a întâmplat joi, 21 februarie 2019), în condițiile în care, în realitate, este citit de doar... 10-20 de vizitatori, asta în cele mai bune zile! Cum sa ai atatia cititori cand publici 2, 3 articole neinteresante pe saptamana?!! Spre exemplu, ziarul nostru a avut în aceeași zi de 21 februarie exact 1.294 de viziatori unici, dar aceștia chiar au fost în realitate, noi avand posibilitatea sa probam oricand faptic. Un alt ziar local figurează pe trafic.ro cu 17.124 de vizitatori, însă nu este citit pe site-ul propriu de mai mult 100 de oameni! Garantat!

• Încă o dată, ipochimenul galben a demonstrat „veleități” de dictator cu ștate vechi. Miercuri seară, la o emisiune de dezbateri de la o televiziune locală, eternul pres liberal a avut un comportament de „bădăran” față de moderatoare, aducându-i repetat insulte și jigniri, ceea ce arată că individul în cauză... nu are cei 7 ani de acasă. Se vede de la o poștă că acesta nu știe să poarte un dialog civilizat, pe argumente și pe idei politice, și că nu suportă să fie întrerupt din „cuvântările” interminabile. Poate că este o lecție pentru toate televiziunile locale să nu-l mai invite la emisiuni pe „mitocanul” de...stie toata lumea!

• Zilele trecute, Guvernul a decis acordarea unor ajutoare de urgență pentru 16 familii sau persoane din județul Vâlcea care au fost afectate de diverse probleme, sumele acordate fiind cuprinse între 10 milioane de lei vechi și 100 milioane de lei vechi. Astfel, Guvernul României a aprobat acordarea la nivel național de ajutoare de urgenţă în valoare totală de 200 miliarde de lei vechi de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale pentru sprijinirea unui număr total de 550 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate și deosebite cauzate de incendii, inundaţii, alunecări de teren, probleme grave de sănătate, ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe