|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

PREŞEDINTELE CJ VÂLCEA, CONSTANTIN RĂDULESCU, A DAT STARTUL „SĂPTĂMÂNII FLORILOR”! 

radulescu-flori-1-martie

Astăzi, în prima zi a mărţişorului, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a dat startul „SĂPTĂMÂNII FLORILOR” – o serie de acţiuni pe care le va susţine în perioada 1-8 martie.

Aşadar, timp de o săptămână, Preşedintele Constantin Rădulescu va întreprinde mai multe vizite, pentru a le oferi, personal, flori, doamnelor şi domnişoarelor, sărbătorite în această perioadă de început de primăvară.

„Astăzi, am ales să le ofer câte o floare colegelor mele alături de care, zi de zi, îmi desfăşor activitatea la Consiliul Judeţean Vâlcea.

Tot astăzi, le-am vizitat pe doamnele şi domnişoarele de la Teatrul Anton Pann, cărora le-am oferit, din suflet, câte o floare care să le facă ziua mai frumoasă.

În această „săptămână a florilor”, cum am numit-o eu, voi încerca să ajung în cât mai multe locuri, pentru a le dărui o floare reprezentantelor sexului frumos.

Si, fiindcă nu voi putea fi prezent peste tot, deşi vreau să ştie că le preţuim şi le respectăm pe toate, în cinstea doamnelor şi domnişoarelor din Vâlcea, Consiliul Judeţean a organizat, astăzi, cu începere de la ora 16.00, în Sala Mare a instituţiei, un concert de muzică populară susţinut de Orchestra Rapsodia Vâlceană.

Tuturor doamnelor şi domnişoarelor le urez, din tot sufletul, să aibă o primăvară frumoasă şi să se bucure de tot ce are viaţa mai de preţ şi mai bun!” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Leave a Response