|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Municipalitățile bulgare lansează licitația pentru achiziționarea a 8 autobuze pe CNG 

Bulgaria_MAN-CNG-bus-for-Gabrovo-municipality-fleet-2019-600

 

Compania Municipală de Transport Pasageri din Gabrovo a deschis procedura de licitație pentru achiziționarea a opt autobuze cu podea joasă alimentate cu gaz natural comprimat (CNG).Valoarea achiziției este estimată la 3,47 milioane de leva (2 milioane USD / 1,79 milioane EUR), fără TVA.

Conform anunțului de licitație (Codul de achiziție nr. 000440) emis în 28 februarie, proiectul beneficiază de sprijin financiar din partea Programului Operațional “Regiuni în dezvoltare” 2014-2020, co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională.

Proiectul de implementare urmărește dezvoltarea transportului urban durabil în Gabrovo prin investiți de îmbunătățirea infrastructurii și a sistemelor de transport cu impact pozitiv asupra calității transportului public.

Autobuzele M3 cu podea joasă, autobuz solo / 12 (+/- 1) m / cu două axe, trebuie să îndeplinească  standardele de emisii EURO 6 și să aibă o perioadă de garanție minimă de 2 ani.

Vehiculele trebuie să aiba capacitatea de cel puțin 80 de pasageri din care 20 de pasageri pe scaune.

Ofertele vor fi evaluate în funcție de preț care reprezintă 50% din punctajul final, eficiența energetică, perioada de garanție și alte criterii tehnice.

sursa: https://www.ngvglobal.com/blog/bulgarian-municipality-issues-tender-for-8-cng-buses-0314

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

Leave a Response