Municipalitățile bulgare lansează licitația pentru achiziționarea a 8 autobuze pe CNG

joi, 21 martie 2019

 

Compania Municipală de Transport Pasageri din Gabrovo a deschis procedura de licitație pentru achiziționarea a opt autobuze cu podea joasă alimentate cu gaz natural comprimat (CNG).Valoarea achiziției este estimată la 3,47 milioane de leva (2 milioane USD / 1,79 milioane EUR), fără TVA.

Conform anunțului de licitație (Codul de achiziție nr. 000440) emis în 28 februarie, proiectul beneficiază de sprijin financiar din partea Programului Operațional "Regiuni în dezvoltare" 2014-2020, co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională.

Proiectul de implementare urmărește dezvoltarea transportului urban durabil în Gabrovo prin investiți de îmbunătățirea infrastructurii și a sistemelor de transport cu impact pozitiv asupra calității transportului public.

Autobuzele M3 cu podea joasă, autobuz solo / 12 (+/- 1) m / cu două axe, trebuie să îndeplinească  standardele de emisii EURO 6 și să aibă o perioadă de garanție minimă de 2 ani.

Vehiculele trebuie să aiba capacitatea de cel puțin 80 de pasageri din care 20 de pasageri pe scaune.

Ofertele vor fi evaluate în funcție de preț care reprezintă 50% din punctajul final, eficiența energetică, perioada de garanție și alte criterii tehnice.

sursa: https://www.ngvglobal.com/blog/bulgarian-municipality-issues-tender-for-8-cng-buses-0314

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe