Investițiile derulate de Ministerul Apelor și Pădurilor în județul Vâlcea, inspectate de ministrul Ioan Deneș

vineri, 22 martie 2019

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”(ANAR), Victor Sandu, directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor „Romsilva”(RNP), Gheorghe Mihăilescu, directorul Administrației Bazinale de Apă Olt(ABA), Ștefan Prală, directorul de Investiții al ANAR, Vlad Marcoci, directorul Direcției Managementul Riscului la Indundații și Siguranța Barajelor, Altan Abdulamit, din cadrul ministerului, efectuează astăzi o vizită de lucru în Vâlcea, cu ocazia recepționării unor obiective din domeniul apelor și pădurilor, derulate de Ministerul Apelor și Pădurilor în acest județ. Din partea autorităților locale, ministrul este însoțit de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, de prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, de primarii localităților în care s-au realizat aceste proiecte.

La primele ore ale zilei, ministrul Ioan Deneș a inspectat lucrările efectuate pe râul Topolog, în mai multe puncte aflate pe raza comunei Nicolae Bălcescu. Lungimea totală a lucrărilor este 1244 metri, valoarea investiției este de 3.570 mii lei, iar scopul lucrării este acela de a proteja căile de comunicații, rețelele de utilități și imobilele riverane.

În orașul Băbeni, delegația a inspectat lucrarea de la Stăncălău, o investiție în valoare de 7.338 mii lei, unde s-au amenajat 920 de metri de albie a pârâului, cu scopul de a proteja oamenii și bunurile lor, căile de comunicații, rețelele de utilități din zonă, grav afectate anul trecut de inundații.

La finalul vizitei de lucru în localitățile amintite, ministrul Ioan Deneș a susținut o conferință de presă la sediul primăriei Băbeni. În cadrul conferinței a prezentat atât proiectele finalizate, cât și obiectivele care vor fi finanțate și finalizate anul acesta.

La ora transmiterii acestui comunicat, vizita ministrului Ioan Deneș în județul Vâlcea continuă cu inspectarea proiectelor hidrotehnice derulate de ANAR, în raza localității Vaideeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe