|joi, octombrie 21, 2021
  • Follow Us!

Doi bărbaţi condamnaţi pentru infracţiuni grave, prinşi şi încarceraţi 

Catuse

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri și Poliției orașului Bălcești au pus în aplicare un mandat european de arestare și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de autoritățile judiciare din Danemarca, respectiv de Tribunalul Vâlcea, față de doi bărbați, din Bălcești și Valea Mare.

La data de 26 martie, polițiștii au executat un mandat european de arestare, față de un tânăr de 28 de ani, persoană urmărită internaţional pentru comiterea infracţiunii de furt calificat dintr-o locuinţă privată, săvârşită pe teritoriul statului danez.

În fapt, la data de 24 octombrie 2018, tânărul ar fi pătruns într-o locuință privată din orașul Hammel, Danemarca, de unde ar fi sustras bijuterii de peste 5.000 de euro.

Persoana în cauză a fost prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

La aceeași dată, polițiștii au executat un mandat de arestare, emis față de un bărbat de 67 de ani, condamnat la 8 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte și loviri sau alte violențe asupra unui membru de familie.

În fapt, în cursul lunii decembrie 2017, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, la data de 17 decembrie 2017, survenind decesul victimei.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Leave a Response