|vineri, iunie 25, 2021
  • Follow Us!

Stefan Vuza: O nouă conducere la CHIMCOMPLEX 

5-stefan-vuza

CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI a anunțat că au intervenit schimbări în conducere, astfel:

– Vuza Ștefan – Director General Chimcomplex SA Borzești;

– Coman Dumitru – Director Executiv Chimcomplex SA Borzești;

– Avram Danuț Victor – Director Executiv Chimcomplex SA Borzești Sucursala Râmnicu Vâlcea.

Modificările au fost înregistrate la Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Bacău, respectiv Oficiul Registrului de pe langâ Tribunalul Vâlcea.

CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI este un important fabricant de produse chimice din România – potrivit financialintelligence.ro

A fost înfiinţat în anul 1954, iar în anul 1959 au intrat în funcţiune primele obiective: fabrica de oxigen, instalaţiile producătoare de detoxan şi monoclorbenzen, după care în 1960 au fost puse în funcţiune uzina de sodă caustică, cu instalaţiile: electroliza cu diafragmă, clor lichid, acid clorhidric, evaporare-topire împreună cu instalaţiile pentru fabricarea clorurii de var şi a hexacloranului.

În anul 1990 Combinatului Chimic s-a separat ca unitate distinctă din Combinatul Petrochimic de pe platforma din Borzeşti, iar în 1991 s-a transformat in societatea comercială pe acţiuni sub denumirea de CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI.

În 2018, CHIMCOMPLEX SA BORZESTI a achizitionat 5 grupe de active Oltchim, astfel noua entitate devenind cel mai mare combinat chimic din Romania.

chimcomplex

Leave a Response