Dupa ce a injurat si amenintat o doamna, deputatul Cristian Buican spune ca, de fapt, vinovat e... Costi Radulescu! :))))))

marți, 5 februarie 2019

De foarte mult timp nu m-am mai distrat atat de copios, citind un comunicat de presa! Insailarea elucubranta transmisa recent de seful PNL Valcea, Cristian Buican, se inscrie in categoria textelor de tip tragi-paranoia-comice. Pe scurt, deputatul Cristian Buican i-a adresat injurii imposibil de reprodus unei doamne, consilierului judetean liberal, Roxana Calina, fosta inspector sef adjunct la Inspectoratul Scolar Valcea. La pachet cu insultele a venit si o amenintare cu bataia. La aceasta scena incredibila au asistat consilierii judeteni Sami Valcu, Cecilia Vaduva (nasa Roxanei Calina!), Mihaela Andreianu, Gica Pasat si altii. Doar interventia lui Valcu l-a oprit pe Buican, sa-si puna in aplicare amenintarile. Bineinteles ca presa din Valcea, si nu numai, a mediatizat incidentul, criticand atitudinea reprobabila a presedintelui PNL Valcea fata de o doamna! Apropo, ce doreai musiu Buican, sa te laudam ca ai injurat si amenintat o femeie, hai spune mai durule!

Ai si tu dreptatea ta, cand spui ca autoritatile ar trebui sa se sesizeze in acest caz, DA - Parchetul de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, sa demareze urgent o ancheta in care sa fie verificate aspectele cuprinse in articolele de presa referitoare la acest incident. 

Revenind la comunicatul de presa emis de Buican si publicat in tonomatul de casa, acesta spune ca: „După ce în ultimele luni mi-am permis să atrag atenţia public asupra ilegalităţilor şi incompetenţei conducerii CJ Vâlcea, observ că s-a demarat o campanie de denigrare a subsemnatului. Deranjant este că această campanie este finanţată din bani publici, ceea ce nu este doar imoral, dar cred eu că este şi ilegal. Dacă instituţiile abilitate ale statutului ar face o analiză, ar observa că publicaţiile care mă atacă, minţind grosolan, au cele mai mari contracte cu CJ Vâlcea şi cu instituţiile subordonate. Văd că laşitatea domnului Rădulescu este mai mare decât incompetenţa care-l caracterizează. Rolul presei trebuie să fie acela de a informa corect cetăţenii şi de a analiza, la sânge, activitatea puterii. Din păcate, o parte a presei vâlcene nu face acest lucru, ceea ce aduce grave prejudicii întregii bresle” a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Prietene drag, m-ai convins - esti un caz patologic si meriti toata compasiunea noastra! Numai o minte oarecum defecta putea sa aiba un astfel de rationament: Costi Radulescu, presedintele CJ Valcea, si ziaristii rai sunt de vina pentru ca eu, Cristian Buican, am injurat si amenintat o doamna, consilier judetean liberal, Roxana Calina! Asa ceva este de BEZNA MINTII!!!!  Iar chestia cu finantarea zierelor de catre Constantin Radulescu este o minciuna mare cat casa - in afara de cateva abonamente incheiate cu TOATA PRESA VALCEANA, CJ Valcea  nu are niciun contract cu vreun ziar! Daca Buican ar fi aruncat o privire in SEAP sau ar fi transmis o adresa catre CJ pe Legea 544/2001 privitoare la accesul liber la informatiile de interes public - nu ar fi cazut in aceasta situatie PENIBILA de a minti cu nerusinare opinia publica!

Pe aceeasi logica: in eventualitatea in care Buican si-ar bate, injura, ameninta prietena sau iubita - ar fi de vina tot Costi Radulescu si ziaristii rauvoitori :)))))).

Alte comentarii sunt de prisos. Din pacate, Cristian Buican iar ai facut-o de...OAIE!

Tiberiu Pirnau

ȘOCANT! Declarații despre scandalul din PNL Vâlcea: ,,Buican a sărit la mine şi m-a amenințat că-mi dă un şut!”

Consilierul județean liberal Roxana Călina Roșu a făcut primele declarații despre scandalul – monstru din sediul PNL Vâlcea. Spusele sale sunt întărite de mai mulți martori oculari care, la o adică, vor spune adevărul în instanțele de judecată, în eventualitatea unui proces.

,,Am intrat în sediu pentru  era o ședință de grup a consilierilor județeni liberaliDomnul deputat m-a văzut și aieșitdin birou repezindu-se la mine. Striga  ies afară  nu am ce  caut acolo sunt radiată din partid și mi-a spus -mi dă un șut. A venit foarte aproape de mine! Am crezut  ori mă loveșteori  trage afară din sediu. Evident  m-am speriat și am intrat într-o sală de ședințeîncercând să-i ies din vizorTotuși, l-am mai auzit adresându-mi încontinuare injurii pe care nu le pot reproduce șioricumvreau  le uitÎncă mă gândesc dacă-l acționez în instanțăsau nu” – a declarat Roxana Călina Roșu. 

Motivul pentru care declarațiile Roxanei Călina Roșu nu au apărut imediat după scandal, sunt explicate de aceastaastfel,,Nu  fi vrut  mai torn gaz pe foc și  fac declarațiireferitoare la acest subiectAm fost membru al PNL Vâlcea 12 ani și nu am vrut  atrag partidul într-un scandal public. Dar comunicatul emis de domnul președinte Buicanconțineinformații false și vreau  pun lucrurile la punct

Contactat pentru un punct de vederedeputatul nu a dorit  facănicio declaraţie cu privire la subiect. Dar pe 4 februarie a emis un comunicat de presă în care susținea  ,,trei – patru ziare plătite din bani publici de președintele CJ VâlceaConstantin Rădulescu” încearcă să-i strice imaginea. Din textul trimis de Buican reiese că n-a fost vorba deniciun incident. Nu doar declaraţiile Roxanei Roşu îl contrazicdar şi ale altor martoriDin cauza faptului  respectiviisunt liberalideci oricând pot fi supuşi unor pedepse politice de către Buicandeclaraţiile lor sunt luate sub protecţiaanonimatuluiTotodatăaceştia au spus  nu doresc ca spusele lor  fie făcute publicedar  nu pot minţi sub jurământ într-un eventual procesDoar două persoanede sex feminin (culmeamame de fete) n-au recunoscut adevărulMihaela Andreianu şi Cecilia Văduva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe