Din ciclul: Tara arde si baba se da pe schiuri! Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina de la Voineasa (Valcea)| FOTO

sâmbătă, 2 februarie 2019

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în judeţul Vâlcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turiştii au făcut fotografii cu şeful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe Facebook.

Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina (Imagini: Ionut Dumitriu)

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiştii care au fost, sâmbătă, la schi, la Voineasa.

Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă. În imaginile în care apare alături de turişti, preşedintele poartă ochelari şi cască de protecţie şi este zâmbitor.

Klaus Iohannis este amator de drumeţii la munte şi schi, ultima dată când şeful statului a fost la munte fiind pe 19 ianuarie, în Munţii Şureanu. Şi atunci turiştii au făcut fotografii cu şeful statului.

De altfel, social-democraţii l-au ironizat, sâmbătă, pe Facebook, pe Klaus Iohannis, spunând că este week-end şi zăpadă pe pârtiile de schi, ceea ce înseamnă că preşedintele nu va avea declaraţii pe tema bugetului propus de Guvern pentru acest an. „Este week-end, iar la munte încă e zăpadă pe pârtiile de schi. Deci nu vom avea declaraţii din partea preşedintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019”, preciza PSD, pe pagina de Facebook, postarea fiind însoţită şi de o fotografie cu mesajul „Iohannis nu comentează ce nu înţelege. Mulţumim!”.

Reacţia PSD a venit şi după ce preşedintele Klaus Iohannis a criticat, în mai multe rânduri, Executivul, spunând că măsurile guvernamentale arată o gravă lipsă de responsabilitate, de seriozitate şi de viziune cu privire la mersul economiei noastre pe termen mediu şi lung.

Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Din ciclul: Tara arde si baba se da pe schiuri! Preşedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turişti pe pârtia Transalpina de la Voineasa (Valcea)| FOTO”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe