Copiii din Centrul Trăistari, vizitați de elevii seminariști și preoții din Protoieria Râmnicu Vâlcea

duminică, 17 februarie 2019

Joi, 14 februarie, elevi ai Seminarului Teologic Sfântul Nicolae, preoți din Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu câțiva credincioși i-au vizitat pe copiii din Centrul de îngrijire al Fundației „Inimă pentru Inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari.

Ziua de joi a devenit una așteptată atât de elevii Seminarului cât și de copiii din centre, pentru că au posibilitatea de a-și petrece după amiaza împreună.

Însoțiți de părintele Protoiereu Nicolae Proteasa, elevii seminariști arată că generația tânără nu poate fi percepută și abordată doar din perspectiva a ceea ce urmează să devină. Apropierea de vârsta copiilor din centre prilejuiește o bună comunicare și desfășurarea unor activități ludice în care se leagă prietenii, se desfășoară activități educative menite să determine o formare a caracterului prin asumarea unor valori și transformarea acestora în virtuți.

Activitățile au fost sprijinite de preoții din parohiile Ocnele Mari, Trăistari, Sfântul Ioan Botezătorul și Goranu din Protoieria Râmnicu-Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe