Constantin Radulescu: Proiectul ”Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea”, în linie dreaptă spre finanţare!

sâmbătă, 2 februarie 2019

 

Am depus spre finanţare, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 Operaţiunea 8.1.A: Ambulatorii, proiectul ”Modernizare, extindere şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea” cu o valoare totală de 15.898.761,36 lei.
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia a declarat proiectul conform, în etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilității, prima şi cea mai importantă fază în procesul de finanţare a unui proiect.

Prin acest proiect, se propun lucrări de modernizare şi extindere a spaţiului existent, precum şi dotarea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu aparatură şi tot ce este necesar pentru ca acesta să poată îndeplini standardele europene în materie.

Felicitări și le mulțumesc tuturor celor alături de care am muncit la acest proiect, pentru ca astăzi să dăm încă o veste bună vâlcenilor!

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe