|marți, iunie 15, 2021
  • Follow Us!

Constantin Rădulescu: Clădirea RMN, în grafic! Şcoala Populară de Arte, aproape gata! 

52455022_2112841962163791_5514006575133491200_n

 

În cursul zilei de miercuri, 20 februarie a.c, Președintele Constantin Rădulescu şi specialişti din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Vâlcea au verificat stadiul a două obiective de investiţii extrem de importante, finanţate fie din bugetul de stat, fie din bugetul propriu.
Au fost vizitate construcţia clădirii în care va fi amplasat aparatul de rezonanţă magnetico-nucleară şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea, investiţie finanţată prin PNDL.

„Clădirea RMN este în grafic. S-a turnat planşeul peste clădire, se fac hidroizolaţii şi alte operaţiuni tehnice, în interiorul clădirii, astfel încât, în a doua jumătate a lunii martie să poată fi gata pentru a primi aparatura, care ne va fi livrată, undeva la sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie.
La Şcoala Populară de Arte, lucrările sunt aproape finalizate, urmând ca toţi cei care îşi desfăşoară activitatea aici – cadre didactice şi elevi – să fie primiţi în cursul lunii martie într-un spaţiu modern şi funcţional, acesta fiind unul dintre multele proiecte noi pe care eu, împreună cu colegii de la Consiliul Judeţean Vâlcea le-am implementat în acest mandat”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare și Relații Publice.
Râmnicu Vâlcea

Leave a Response