Constantin Rădulescu: „Avem autorizaţia de construire pentru reabilitarea şi modernizarea fostei Policlinici cu Plată”

marți, 5 februarie 2019

 

La solicitarea Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea,  Constantin Rădulescu, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a emis luni, 4 februarie 2019, autorizaţia de construire prin care autorizează executarea lucrărilor la obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare spaţii aferente fostei Policlinici cu Plată Vâlcea”.

„Astăzi am primit autorizaţia de construire pentru lucrările de reabilitare şi modernizare a sediului fostei Policlinici cu Plată, lucrări la finalizarea cărora vor fi realizate spaţii care să îndeplinească normele sanitare impuse de legislaţie pentru desfăşurarea activităţii Centrului de Transfuzie Sangvină Vâlcea, care se va muta în acest imobil. Este un prim pas pentru realizarea unui spaţiu care să îndeplinească toate condiţiile necesare desfăşurării, în deplină siguranţă, a activităţii Centrului de Transfuzie Sanguină Vâlcea, care, actualmente, funcţionează într-un imobil necorespunzător.

Pe lângă recompartimentarea spaţiilor din cadrul fostei Policlinici cu Plată rămase în administrarea Consiliului Judeţean Vâlcea, prin proiect se mai propun lucrări pentru asigurarea circuitelor prevăzute de normele sanitare, realizarea unor căi de circulaţie separate faţă de circulaţia pacienţilor medicilor de familie sau ai cabinetului medical de la parter, precum şi alte categorii de lucrări. Durata de realizare a investiţiei, în valoare totală de 1.686.469,49 lei, este de 12 luni, iar finanţarea se va asigura din fonduri proprii şi alte fonduri legal constituite”. Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

 

 

Compartimentul Comunicare și Relații Publice.

Râmnicu Vâlcea

05.02.2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe