Balul Ziariştilor Profesionişti din România

miercuri, 27 februarie 2019

 

 

Aşa cum îi stă bine unei structuri organizatorice, mai ales din domeniul culturii şi ziaristicii române, există si momente de realxare când cei care-şi desfăşoară activitatea într-un domeniu extrem de căutat şi apreciat de publicul larg se reunesc la un binemeritat... BAL. In zilele de 27 şi 28 februarie a.c. se desfasoara la Bucureşti o acţiune extrem de interesantă sub genericul „Balul Ziariştilor”.

După evenimentul ce a avut loc la 19 ianuarie în capitala ţării, când s-au sărbătorit 100 de ani de la înfiinţarea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, iată un alt eveniment care are loc la Cercul Militar Naţional  Bucureşti (fostă Casa Centrală a Armatei).

Manifestarea este găzduită de un impunător salon care de-a lungul anilor a găzduit o serie întreagă de acţiuni-evenimente, care s-au înscris cu litere de aur în istoria neamului românesc.

Începerea acţiunii este la ora 20:00, în seara zilei de 28 februarie 2019. Balul Ziariştilor este pigmentat cu un meniu extrem de atrăgător, o tombolă interesantă, o muzică „mobilizatoare”  şi multe, multe surprize  pregătite şi oferite cu generozitate de către organizatori.

Conducerea Filialei Vâlcea a UZPR-ului va fi prezentă la acest eveniment, iar prin discursul adresat celor prezenţi, preşedintele filialei va transmite, printre altele, multe urări de sănătate, viaţă lungă, cât şi multă putere de muncă în nobila misiune de a continua şi dezvolta activitatea extrem de complicată, dar mai ales plăcută a UZPR-ului.

 

Nicolae Dinescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe