|joi, iunie 17, 2021
  • Follow Us!

APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă la Asociaţia de Proprietari PT40 Nord – Bl. R33 

APAVIL-DEBITE

 

INFORMARE DE PRESĂ

O asociaţie de proprietari, notificată de Apavil

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal,  APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul Asociaţiei  de Proprietari PT40 Nord – Bl. R33, inclusă în categoria clienţilor rău-platnici și care, la data de 28.01.2019,  înregistrează o datorie de 4.104,48 lei reprezentând 5 luni restanțe.

Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

 

Asociaţia de proprietari a fost deja notificată, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiei de proprietari care va fi debranşată, sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Response