Alin Barbu, jurnalistul valcean a cărui diplomă ar fi contrafăcut-o falsul medic din Ilfov, va face plângere penală

vineri, 15 februarie 2019

 

 

Un jurnalist vâlcean, a cărui diplomă de licenţă a fost folosită ca model de Raluca Bîrsan la falsificarea actelor în baza cărora a activat 10 ani la Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean din Ilfov, susţine că va depune o plângere penală împotriva femeii care a utilizat falsul, scrie Agerpres. 

Potrivit jurnalistului Alin Barbu, atât seria şi numărul, cât şi semnăturile care apar pe aceste documente ar fi identice.

"Este diploma mea sută la sută. Sunt semnăturile din josul paginii, seria şi numărul diplomei mele de licenţă. A lut-o pur şi simplu şi a şters doar ce nu i-a convenit, dar fără să modifice semnăturile decanului şi secretarului şef de la Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu de la acea vreme. Nici nu mai este nevoie de o expertiză, pentru că se vede cu ochiul liber că sunt aceleaşi", a declarat pentru Agerpres jurnalistul Alin Barbu.

 alin-barbu

El a precizat că va face toate demersurile legale pentru ca falsul medic să fie pedepsit.

"Am consultat deja câţiva avocaţi să vedem ce este de făcut. Este strigător la cer şi chiar voi merge până la capăt cu acest demers pentru că mă deranjează că o individă, care nu a muncit o zi să înveţe, care habar nu are cum arată o sală de curs dintr-o universitate, să profite de munca mea. Ceea ce mă deranjează însă cel mai mult este că, din câte am auzit, nu numai a consultat, dar a şi operat şi chiar a luat şpagă", a mai spus jurnalistul.

Alin Barbu a susţinut examenul de licenţă în 2008, la Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, dar a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Târgovişte, instituţie care nu era acreditată la vremea respectivă. Diploma a ridicat-o în 2011 şi a publicat-o într-o carte de-a lui ce a apărut la sfârşitul anului 2013, ulterior făcând-o publică şi pe blogul personal.

Până acum, autorităţile nu l-au contactat pentru a verifica aceste informaţii, a menţionat jurnalistul vâlcean.

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 15 februarie 2019, 21:55 Actualitate | Esenţial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe