|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

VIDEO- Hotul din benzinărie a fost prins. ”Oamenii s-au săturat și răspund tot mai prompt” 

hqdefault

Bărbatul acuzat că a alimentat dintr-o benzinărie din Sibiu și a fugit, fiind suspectat și în alte dosare penale, a fost prins cu ajutorul cetățenilor.

Imaginile de mai jos erau postate săptămâna trecută pe rețelele de socializare de polițistul Marian Răduinea din cadrul IPJ Sibiu.

 WhatsApp-Image-2019-01-22-at-20.18.35

Câteva zile mai târziu, bărbatul a fost identificat. El este originar din judetul Vâlcea, însă trăiește și muncește în Sibiu.

”Mulțumesc mult celor care au ajutat la identificarea individului din acest video. Deja efectuam cercetări cu privire la toate faptele penale pentru care era căutat. Acesta a recunoscut și urmează ca dosarul penal să își urmeze cursul legal. Cred ca oamenii s-au saturat de astfel de fapte și răspund tot mai prompt, ajutând astfel la recuperarea prejudiciului altor persoane. Cred ca asta e cel mai important! Nu pentru polițiști facem aceste gesturi, pentru cel care a avut de suferit de pe urma unor astfel de indivizi!”, a postat Răduinea pe pagina personală de facebook.

Sursa: http://www.turnulsfatului.ro/2019/01/23/video-suspectul-din-benzinarie-fost-prins-oamenii-s-au-saturat-si-raspund-tot-mai-prompt/

Leave a Response