Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea, o companie de succes la nivel international in domeniul confecțiilor metalice

miercuri, 9 ianuarie 2019

Uzina Mecanica Rm. Valcea a luat fiinta in anul 1981 avand ca obiect de activitate principal realizarea de confectii metalice.

Prin investitiile continue in tehnologii si echipamente moderne a reusit sa se impună ca una dintre cele mai importante companii din acest domeniu.

Utilizand la maximum facilitatile pe care le detin, de la proiectarea produselor pana la livrarea acestora, compania are capacitatea de a realiza proiecte diverse oferind servicii complete clientilor.

Societatea produce mobilier metalic, vestiare metalice, dulapuri metalice, dulapuri de arme, casete de siguranta, cutii postale, cabinete medicale, rafturi metalice, mese cu structura metalica, butelii, debitare Laser, produse tehnice din tabla.

Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, str. Platforma Industriala nr 1, judetul Valcea, cod postal:240002, telefon: 0250 732827; 732852; 739383, fax: 0250 736294, email:[email protected][email protected] si ocupa un spatiu de aprox. 200.000 metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe