Un bărbat a petrecut o noapte în pădure după ce s-a rătăcit. Acesta a fost SALVAT de jandarmi, lucrători I.S.U, lucrători din cadrul Salvamont Vâlcea și voluntari din comuna Câineni

luni, 21 ianuarie 2019

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Câineni, Racovița și Perișani au depistat un bărbat de 40 de ani, rătăcit în pădurea de pe raza comunei Cîineni.

La data de 17 ianuarie, polițiștii au fost sesizați telefonic de un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce cobora de la stâna unde lucrează, s-a rănit la un picior și nu mai știe cu exactitate unde se află, solicitând sprijin. Polițiștii au demarat imediat căutările, dar în ziua respectivă nu s-a reușit găsirea bărbatului. Căutările au fost reluate în dimineața zilei următoare,18 ianuarie, bărbatul fiind depistat în fondul forestier.

Cel în cauză nu a necesitat îngrijiri medicale. Din verificări a reieșit că bărbatul s-ar fi deviat de la traseul de urmat către domiciliu, cu intenția de a scurta distanță, ulterior rătăcindu-se. La căutări au participat jandarmi, lucrători I.S.U, lucrători din cadrul Salvamont Vâlcea și voluntari din comuna Câineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe