|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 07.01.2019 

soparla-cu-volanas

Un parlamentar liberal isi etaleaza cu tupeu pe facebook averea: o ferma moderna de oi. Lauda de sine nu miroase a bine, domn baron! NU ar fi rau daca procurorii l-ar baga in filtru pe deputatul PNL  – prea miroase a spalare de bani in acest caz. Cu siguranta, preacinstitul schio-vanator nu ar avea nimic de obiectat la aceste verificari.

ÎPS Varsanufie, arhiepiscopul Râmnicului, a oficiat slujba Stâlpilor la căpătâiul celui care a fost ziaristul şi scriitorul vâlcean Petre Tănăsoaica. Alături de feţele bisericeşti şi de familia îndoliată s-au aflat si cativa ziaristi valceni. Arhiepiscopul a spus că odată cu citirea Stâlpilor pentru Tănăsoaica, va purta în rugăciune presa din Vâlcea. Doamne ajuta!

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului, Daniel Ionescu, scrie cu talent în timpul liber pe un blog. Adresa este: mizgril.blogspot.ro. Daniel Ionescu dezbraca haina scortoasa de functionar si se transforma intr-un blogger de succes. Va invitam sa-i cititi textele!

Un sut in fund, un pas inainte! Dupa ce a fost tras pe linie moarta, din punct de vedere politic, de Buican, tanarul Bogdan Pistol s-a implicat suta la suta intr-o afacere. Pas cu pas, Pistol a reusit sa construiasca de la zero un business de succes! Il felicitam sincer pentru tenacitate, ambitie, profesionalism si seriozitate!

Leave a Response