O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost lovită de un bărbat căruia încerca să îi acorde primul ajutor – ANUNTA OBSERVATOR.TV

Potrivit poliţiştilor, o femeie de 37 de ani, personal medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa, a fost lovită în timpul unei intervenţii.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că femeia a fost lovită de un bărbat de 49 de ani, în timp ce îi acorda acestuia îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la spital

Un echipaj din cadrul substaţiei Moreni a intervenit în urma unui apel care anunţa că un bărbat este căzut în stradă. În timp ce asistenta încerca, împreună cu ambulanţierul, să îl urce pe bărbat pe targă, acesta a lovit-o cu piciorul în faţă. În urma loviturii, asistenta a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt, rămânând inconştientă.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte, unde a rămas internată la secţia de Neurologie. În urma examenului CT, s-a constatat că starea asistentei nu este gravă.

Agresorul, în vârstă de 49 de ani, este cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii au stabilit că agresorul şi asistenta se cunoşteau, fără a fi avut vreun conflict anterior.