|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Sediul Primariei Brezoi va fi reabilitat cu bani de la elvetieni: 1 MILION DE EURO! Va arata… IMPECABIL, nu-i asa domnule Schell?! 

brezoi

 Orasul Brezoi a obtinut un milion de euro, printr-un program elvețian, derulat prin Ministerul Dezvoltării, care finanțează proiectul de reabilitare a sediului Primariei Brezoi.

Robert Schell, primarul din Brezoi, a declarat recent pentru publicatia Cozia-Info: „Am obținut 1 milion de euro printr-un program elvețian, derulat prin Ministerul Dezvoltării, care finanțează proiectul de reabilitare al sediului Primăriei Brezoi. Acuma, probabil … vor apărea voci care să nu considere oportună investiția, dar trebuie spus că acest program se adresa numai instituțiilor publice. Nu puteau fi realizate, spre exemplu, anvelopări de blocuri prin acest program sau alte lucrări urbanistice. Obținerea finanțării nu face decât să mă bucure pentru că sunt multe lucruri care merg prost în primărie, iar cu ocazia aceasta vom reuși să le punem la punct. Un milion de euro înseamnă bani mulți care se vor regăsi în tot ceea ce înseamnă instalații termice, sanitare, tâmplărie de termopan, acoperiș, înlocuire mobilier birouri. Pe peretele interior dinspre centrul orașului va fi amenajat un perete cu o grădină verticală care va fi tot timpul verde, ornată cu anumite plante. La subsol, va fi schimbat totul, inclusiv în zona destinată finanțelor publice. Exteriorul întregii clădiri va fi anvelopat conform normelor actuale în vigoare. Va fi schimbată acea faianță care acoperea exteriorul, clădirea primind o față mult mai frumoasă!

Lucrările vor începe în data de 1 martie 2019 și se vor încheia la 1 septembrie 2019, pe toată această perioadă primăria se va muta în sala de sport a orașului. Vom funcționa, oarecum mai deschiși și mai transparenți, pentru că vom fi toți (toate birourile și departamentele) pe terenul sălii de sport. Ne vor despărți doar rafturile birourilor. Timp de șase luni vom fi acolo …”

Leave a Response