Ministrul Tineretului si Sportului, valceanul Bogdan Matei, a discutat cu reprezentanții elevilor, studenților și tinerilor

miercuri, 16 ianuarie 2019

Marti, 15 ianuarie,  ministrul Tineretului si Sportului, valceanul Bogdan Matei, împreună cu secretarul de stat Remus Munteanu au discutat cu reprezentanții elevilor, studenților și tinerilor.
Prima discuție a vizat elevii, reprezentați de Tudor Panait, vicepreședinte la Consiliul National al Elevilor. Discuția s-a axat pe partea de informare și consiliere în carieră, prioritate derulată prin intermediul Centrelor de Tineret și al Direcțiilor Județene pentru Sport și Tineret.
A doua întâlnire a fost cu președintele ANOSR, Petrișor Țucă, cu care au discutat despre îmbunătățirea programului național de tabere studențesti și a metodologiei privind concursul național de proiecte studențești.
A treia întâlnire a fost cu reprezentanți de la Consiliul Tineretului din România, președintele Mihai Dragoș și cei doi vicepreședinti, Marius Deaconu și Ciprian Văcaru, temele discutate fiind bugetarea segmentului de tineret, procesul de descentralizare și implementarea politicilor publice din domeniul tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe